Hoe creëer je een groene leefomgeving, waarbij de gezondheid en het geluk van de gebruiker echt centraal staan?

The Good Life Blog

The Good Life28 augustus 2020

Hoe creëer je een groene leefomgeving, waarbij de gezondheid en het geluk van de gebruiker echt centraal staan?

Bij Dura Vermeer is de filosofie “The Good Life” ontwikkeld

Hoe creëer je een groene leefomgeving, waarbij de gezondheid en het geluk van de gebruiker echt centraal staan? Bij Dura Vermeer is de filosofie “The Good Life” ontwikkeld. Hierin komen onze drie duurzaamheidambities samen vanuit een sociaal perspectief. Het project Hortus Ludi in Nijmegen, laat zien wat je kan bereiken als je duurzaamheid op deze manier benadert. Wat dit heeft opgeleverd, dat bespreken we hier.

The Good Life zet geluk en gezondheid voorop

Als je ‘The Good Life’ schaart onder nieuwe bouwmethode of een strakkere vorm van projectmanagement, dan doe je het tekort. Deze overtuiging zet gezondheid en geluk van wijkbewoners voorop: een vernieuwende mindset voor onze bouw- en vastgoedsector, die zich veelal op kostenverlaging en procesoptimalisatie richt.

“The Good Life”, gezondheid en geluk voor de gebruikers centraal

Fijn wonen in de Fruitmeester

In de sfeer van de tuinderscultuur creëren we vier bijzondere, bij elkaar passende buurten met een dorps karakter: De Erven, De Boomgaard, De Pluktuin en De Kassen. Ieder buurtje krijgt een eigen woonprogramma en intieme sfeer door variatie in woningtypen en architectuur, landschap, duurzaamheid en mogelijkheden voor het ontmoeten van je buren.

Recente blogs

Rob Steijn & Marijke Nas - directieleden Dura Vermeer Bouw Midden West

Bouwen wordt werken aan de leefomgeving

Dura Vermeer werkt met The Good Life samen met vijftig zowel branche als niet-branche gerelateerde ondernemingen. Samen met hen denken wij na over hoe je gebouwen, services en omgevingen duurzamer en gezonder kunt maken.

Aster Schepel - Forebyggende Medicin Denemarken, Tomas Engelbrechtsen - Architect

Bouwen voor mensen met dementie = bouwen voor iedereen

Wat goed is voor mensen met dementie blijkt ook goed te zijn voor andere mensen. Als je hier vanuit gaat bij het ontwerpen van een omgeving, waar zou je dan rekening mee moeten houden?

Hans Woerlee – To Be Developed

Big Data – Big Difference

We leven in een tijd waarin veel websites ons gedrag zo goed kennen dat we op maat gesneden advertenties krijgen te zien van producten of diensten die precies in onze behoefte voorzien…

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in op onze mailinglist en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom The Good Life

Contact

Blijf op de hoogte

Vul hieronder uw gegevens in, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van het laatste nieuws en de updates over The Good Life.
 

Voornaam: *
Achternaam: *
Organisatie:
E-mailadres: *
Ik geef Dura Vermeer hierbij toestemming mij periodiek op de hoogte te houden via mijn e-mailadres
* = verplichte velden