Wij ontwikkelen samen met jou

Bouwen en ontwikkelen gaat over mensen. Dura Vermeer Bouw Midden West brengt mens en ontwikkelaar daarom samen om te bouwen aan de duurzame maatschappij van morgen. In onze ervaring als ontwikkelaar en bouwer weten we dat leefgebieden ontwikkelen iets is wat je niet alleen doet. Door te luisteren naar wat er speelt en in gesprek te gaan met de eindgebruiker ontwikkelen we samen gezonde, fijne plekken om te leven. Dus deel jouw mening, en bouw samen met ons aan de duurzame samenleving van morgen.

Meer over Goodlife
Wij ontwikkelen samen met jou

De maatschappij van morgen

We groeien met de veranderende wereld mee. Duurzaamheid, betaalbaarheid en voorzieningen zijn onder andere belangrijke factoren geworden in de keuze voor een nieuwe leefomgeving. Daarom onderzoeken we wat er speelt in de maatschappij van vandaag én morgen. Die thema’s vormen de grondslag van onze gebieds- en projectontwikkelingen. Wat is voor jou belangrijk in de maatschappij van morgen?

Happy Living

De mentale en fysieke gezondheid van de samenleving is steeds belangrijker aan het worden.

Community

De sociale duurzaamheid binnen de samenleving groeit. We staan voor elkaar klaar.

Sustainable Earth

De samenleving van morgen houdt rekening met de aarde. Zo kunnen we nog lang met elkaar vooruit.

Connection

Onze leefwereld groeit. Wij groeien als mensen mee. Mobiliteit wordt steeds belangrijker.

GoodLife Barometer

Iedere buurt is anders; je merkt het vast zelf ook. Om inzichtelijk te maken waar de kwaliteiten én de uitdagingen in een buurt liggen, hebben we de GoodLife Barometer ontwikkeld. Met deze tool voegen we gericht waarde toe in onze ontwikkelingen, omdat we specifiek weten hoe de maatschappelijke thema’s liggen in een buurt. Voer een postcode in en bekijk hoe jouw buurt scoort op het gebied van happy living, connection, sustainable earth en community.

vul je postcode in
GoodLife Barometer

Wat vind jij?

Ook jij kunt iets voor de maatschappij van morgen betekenen. Om gebieden te ontwikkelen waar iedereen zich goed voelt hebben we elkaar nodig. We zijn daarom benieuwd naar jouw kijk op wat er speelt in de maatschappij. Laat het ons weten in de polls op de website. Overige vragen en/of opmerkingen? Kom vooral in contact!

Neem contact op
Wat vind jij?